портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз взяв участь у форумі «Реінтеграція громад. Виклики. Досвід. Майбутнє»

Опубліковано 23 вересня 2023 року, 13:28

В.о. голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз взяв участь у форумі «Реінтеграція громад. Виклики. Досвід. Майбутнє».

На цьому заході йшла мова про державну політику реінтеграції, можливості міжнародної співпраці у цій сфері та про відновлення економіки на деокупованих територіях.

"Ми в Донецькій області маємо успішний досвід реінтеграції — як територій, що були під короткостроковою окупацією у 2014 році, так і Лиманської та Святогірської громад, визволених після окупації у 2022 році, - зазначив очільник області. - Однак діалог з фахівцями корисний для того, щоб подальший досвід був так само успішним — сьогодні на Форумі в такому діалозі взяли участь представники наших міжнародних партнерів, центральних та регіональних органів влади, органів місцевого самоврядування".

Ігор Мороз подякував Офісу Президента України та Мінреінтеграції за створення важливого дискусійного майданчику. "Впевнений, що напрацьовані рішення будуть втілені в життя", - переконаний він.