портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз зустрівся з активістами Золотоколодязької сільської ради

Опубліковано 10 грудня 2019 року, 16:15 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз провів робочу зустріч з активом населених пунктів, які підпорядковані Золотоколодязькій сільській раді. Першочерговою метою зустрічі стало надання роз’яснень щодо проведення додаткових виборів до Шахівської об’єднаної територіальної громади та приєднання до громади Золотого Колодязя.

Ігор Мороз привітав присутніх та зауважив важливість таких зустрічей.

«Наразі завершується реформа децентралізації, яку ми поступово проводили останні декілька років. Вже визначені перспективні плани об’єднання громад, і я сподіваюсь, що усі мешканці області активно долучається до розвитку власних громад. Окрім цього, сьогодні ми ознайомимось з нагальними потребами сіл, які приєднаються до Шахівської ОТГ та визначимо шляхи їх вирішення», - заявив Ігор Мороз.

Директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької ОДА Наталія Чукова зауважила, що участь у зустрічі також беруть представники структурних підрозділів ОДА, Добропільської райдержадміністрації, керівники Шахівської ОТГ та інші спеціалісти.

Для мешканців Золотого Колодязя та навколишніх сіл найбільш актуальними питаннями стали питання транспортного сполучення між громадою та найближчими великими містами, впровадження ринку землі та визначення чітких меж земель сільськогосподарського призначення, а також питання пудити водних ресурсів громади. Окремо було розглянуто питання проведення додаткових виборів семи депутатів від Золотоколодязької сільської ради, які увійдуть до депутатського корпусу Шахівської ОТГ та приведення виборчих дільниць до відповідності санітарним нормам.

За результатами зустрічі усі мешканці отримали вичерпні відповіді та рекомендації щодо шляхів вирішення спірних питань, Ігор Мороз надав доручення представникам структурних підрозділів опрацювати питання в межах компетентності облдержадміністрації задля якомога швидшого вирішення нагальних питань життєдіяльності громади.