портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз зустрівся з делегацією Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця

Опубліковано 26 лютого 2020 року, 12:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз разом з представниками структурних підрозділів провів зустріч зі спільною делегацією Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Турецького Червоного Півмісяця, Представництва Міжнародної Федерації Червоного Хреста в Україні, Товариства Червоного Хреста в Україні. Вони обговорили координацію діяльності Товариства Червоного Хреста в Донецькій області, соціально-економічну та гуманітарну ситуацію в регіоні, а також напрямки потенційної співпраці у сфері гуманітарної допомоги мешканцям Донецької області.

Ігор Мороз подякував представникам спільної делегації за плідну співпрацю та надану допомогу в проведенні аудиту КП «Компанія «Вода Донбасу» задля підготовки інвестиційних проєктів. 

«Вже шостий рік продовжується агресія Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей. Через що майже 3 мільйони людей, мешканці східних областей нашої країни, потерпають від труднощів через бойові дії. Найбільш оперативну та значну допомогу мешканці нашого регіону завжди отримували безпосередньо від Міжнародного Комітету Червоного Хреста», - наголосив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз. 

Він також повідомив представникам Товариства Червоного Хреста, що у зв’язку з активізацією бойових дій, питання надання гуманітарної допомоги мешканцям Донецької та Луганської областей є дуже актуальним. 

Окрім цього, під час зустрічі обговорили питання подальшої співпраці  щодо попередження можливого поширення коронавірусу.