портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Мороз зустрівся з представництвом ООН в Україні

Опубліковано 01 грудня 2023 року, 08:25

Нагальні гуманітарні потреби Донеччини в. о. голови Донецької ОДА Ігор Мороз обговорив на зустрічі зі спільною делегацією представництва ООН в Україні.

"Ситуація в області залишається незмінно напруженою – ворог щодня б’є по цивільним об’єктам. Відповідно, ми маємо значні потреби у безпековій галузі, гуманітарному та продовольчому напрямку", - зазначив в. о. голови ОДА. 

З координаторкою системи ООН в Україні пані Деніз Браун  вони обговорили проблематику зимового періоду. Дійшли спільних думок про узгодженість та координацію під час забезпечення мешканців області паливом для зимівлі. Зазначили, що його вже передано для понад 4 тисяч домогосподарств. І заплановано на найближчий час передати грошової допомоги 300 домогосподарствам, паливних брикетів – близько 2 тис. домогосподарств, вугілля та вугільних брикетів – понад 8 тис. домогосподарств.

З директором Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні паном Метью Голлінгвортом Ігор Мороз обговорив розширення кола отримувачів продовольчої допомоги та її варіантів, наприклад, у грошовому вигляді.