портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Стокоз привітав Очеретинську опорну школу з днем Знань

Опубліковано 01 вересня 2016 року, 13:25

1-го вересня Донецька область разом з усією країною відзначає День Знань. Сьогодні, в умовах проведення антитерористичної операції, це свято має особливе значення для Донеччини. Багато шкіл регіону знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування.

Однією з таких шкіл є Очеретинська опорна школа Ясинуватського району, в якій сьогодні також відбулись святкові заходи до Дня Знань.

Наразі у школі в 24-х класах навчається 342 учні із селища смт. Очеретино, селища Керамік та сіл Архангельське, Новобахмутівка, Новокалинове, Соловйове, Бирдичі. Школа повністю україномовна та з липня 2016 року реорганізована у Очеретинську опорну школу.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз відвідав урочисту шкільну лінійку до Дня знань, привітав учнів опорної школи зі святом, а також передав подарунки - 39 канцелярських наборів для першокласників, а також бензинову мотокосу, яка необхідна для догляду за угіддями школи. Окрім цього директор школи зазначила, що було передано подарунок від голови облдержадміністрації Павла Жебрівського – 10 футбольних м’ячів та по 10 для волейболу та баскетболу.

Вітаючи школярів, Ігор Стокоз зазначив, що День Знань – це одне із найсвітліших та найтепліших свят. «Ми дивимося на першокласників із надією, що вони проведуть тут свій час не даремно. І я впевнений, що в цій школі діти потрапили до освіченого педагогічного колективу, який насправді зможе дати їм всі необхідні знання», - підкреслив він. До привітань заступника голови облдержадміністрації приєднався і голова Ясинуватської райдержадміністрації Сергій Добряк.

shchool-Stokoz shchool-Stokoz1 shchool-Stokoz2 shchool-Stokoz3 shchool-Stokoz4 shchool-Stokoz5 shchool-Stokoz6 shchool-Stokoz7

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації