портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки

Опубліковано 11 листопада 2020 року, 08:16 , Департамент економіки облдержадміністрації

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Проєкт Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки (далі – Програма).

Програма визначає сукупність взаємоузгоджених заходів, що будуть реалізуватись з метою створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва, забезпечення зайнятості населення, підвищення конкурентоспро­можності продукції малих і середніх підприємств.

Програмою визначені три  основних напрямки розвитку малого і середнього підприємництва:

І. Створення сприятливого середовища для розвитку малого і середнього підприємництва.

ІІ. Популяризація підприємницької культури, розвиток підприємницьких навичок.

ІІІ. Підсилення конкурентоспроможності та інноваційного потенціалу малого і середнього підприємництва.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Донецька обласна державна адміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки розпочато з дня його оприлюднення, а саме з 11 листопада 2020 року, та триватиме до  10 грудня 2020 року включно (тобто 30 календарних днів).

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень та пропозицій, громадські слухання тощо): громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати зауваження і пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання не передбачені.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується проєкту документа державного планування: 

ознайомитись із проєктом Програми, Звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати іншу інформацію можна у департаменті економіки Донецької облдержадміністрації (поштова адреса: вул. Б.Хмельницького, 6, м. Краматорськ, Донецька область, 84313; електронна адреса [email protected]; телефон (06264)2-20-75).

Також інформація розміщена на офіційному сайті Донецької облдержадміністрації https://dn.gov.ua у розділі Прозора влада/Консультації з громадськістю/Електронні консультації з громадськістю.

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: департамент економіки Донецької облдержадміністрації.

Поштова адреса для надання зауважень і пропозицій на паперових носіях –  вул. Б.Хмельницького, 6, м.Краматорськ, Донецька область, 84313.

Електронна адреса для надання зауважень і пропозицій в електронному вигляді  – [email protected] (з поміткою «До Звіту про СЕО»).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває з 11 листопада до 10 грудня 2020 року (включно).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: 

департамент екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації (поштова адреса: вул. Б.Хмельницького, 6, м. Краматорськ, Донецька область, 84313; електронна адреса: [email protected]);

департамент економіки Донецької облдержадміністрації (поштова адреса: вул. Б.Хмельницького, 6, м. Краматорськ, Донецька область, 84313; електронна адреса: [email protected]);

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.


Додаткові матеріали: