портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю Департаменту економіки облдержадміністрації

Опубліковано 09 листопада 2021 року, 10:10 , Департамент економіки облдержадміністрації

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю

Департамент економіки Донецької обласної державної адміністрації.

2. Назва проекту акта

Проект розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про розподіл орендної плати за користування майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Донецької обласної ради».

3. Стислий зміст пропозиції щодо реалізації державної політики у відповідній сфері державного і суспільного життя, винесеної на обговорення

Прийняття акта сприятиме врегулюванню організаційних відносин, пов’язаних з розподілом орендної плати між обласним бюджетом та балансоутримувачем за договорами оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Донецької обласної ради, які будуть укладатися відповідно до вимог чинного законодавства з питань оренди.

Проєкт акта розроблено з врахуванням положень Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03 жовтня 2019 року 157-IX та постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».

4. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія рішення, яке планується прийняти за результатами електронних консультацій з громадськістю

Дія рішення, яке планується прийняти за результатами електронних консультацій з громадськістю, поширюватиметься на такі соціальні групи населення та заінтересовані сторони: суб’єкти господарювання, підприємства, установи, заклади спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебувають в управлінні Донецької обласної ради, органи місцевого самоврядування, місцеві органи виконавчої влади.

5. Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін

Прийняття розпорядження не матиме впливу на ринкове середовище, забезпечення захисту прав та інтересів суб’єктів господарювання, громадян
і держави; розвиток регіонів, підвищення чи зниження спроможності територіальних громад; ринок праці, рівень зайнятості населення; громадське здоров’я, покращення чи погіршення стану здоров’я населення або його окремих груп; екологію та навколишнє природне середовище, обсяг природних ресурсів, рівень забруднення атмосферного повітря, води, земель, зокрема забруднення утвореними відходами, інші суспільні відносини.

6. Електронна адреса, строк і форма подання пропозицій та зауважень

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 15 календарних днів на електронну адресу: [email protected].

7. Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення: 

(06264) 2-20-75.

Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади

Вороб’єнко Надія Василівна – начальник відділу з питань управління державною та комунальною власністю управління розвитку територій департаменту економіки облдержадміністрації.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення

Звіт за результатами електронних консультацій з громадськістю буде оприлюднено на офіційному вебсайті Донецької обласної державної адміністрації у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.