портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю Департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА

Опубліковано 27 квітня 2021 року, 16:44 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій стосовно проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку використання у 2021 році коштів субвенції з обласного бюджету бюджетам територіальних громад Донецької області на відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми»

Зміст матеріалів, винесених на обговорення: Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку використання у 2021 році коштів субвенції з обласного бюджету бюджетам територіальних громад Донецької області на відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми».

Мета проведення консультацій з громадськістю: підвищення ролі громадянського суспільства в різних сферах діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, впровадження реформ на підтримку ініціативи громадськості, а також налагодження ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади, органів місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства, передусім з питань забезпечення прав і свобод людини і громадянина.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: Забезпечити оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації.

Строк подання пропозицій та зауважень: зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою протягом 15 календарних днів на адресу: м. Краматорськ, вул. Рум’янцева, буд. 16, Департамент соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації, 00324@dn.gov.ua.