портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю управління культури і туризму облдержадміністрації

Опубліковано 29 грудня 2021 року, 10:48 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю управління культури і туризму облдержадміністрації щодо обговорення проєкту регіонального плану заходів на період до 2023 року з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року

Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю:

управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації.

Зміст матеріалів, винесених на обговорення:

проєкт регіонального плану заходів на період до 2023 року з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року.

Мета проведення консультацій з громадськістю:

вивчення та врахування громадської думки при розробці проєкту регіонального плану заходів на період до 2023 року з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року.

Електронна адреса, строк і форма подання пропозицій та зауважень:

зауваження та пропозиції приймаються у довільній формі електронною поштою ([email protected]) впродовж 30 календарних днів з дня оприлюднення даного повідомлення.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення:

консультації надаються за телефоном: (066) 247 57 02.

Прізвище, ім'я відповідальної особи:

Шеронова Наталія Василівна – начальник відділу національностей і релігій управління культури і туризму облдержадміністрації.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

протягом 10-ти робочих днів з дати закінчення терміну прийняття зауважень та пропозицій на офіційному вебсайті Донецької обласної державної адміністрації http://dn.gov.ua (розділ «Консультації з громадськістю»).

Додаткові матеріали:

проєкт регіонального плану заходів на період до 2023 року з реалізації Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року.