портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційний дайджест новин Уряду від 16 лютого 2020 року

Опубліковано 17 лютого 2020 року, 15:19 , Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Глава Уряду: Вартість і доступність ресурсу – це ключовий фактор для розвитку економіки
«З 1 лютого вже запрацювала програма надання кредиту за програмою 5-7-9, яка ініційована Президентом України Володимиром Зеленським. Це дає підприємцю-українцю можливість почати займатись власною справою. Ми працюємо над тим, щоб іпотека також стала дешевшою», – сказав Прем’єр-міністр України.

Термомодернізація будинків – пріоритет на цей рік, – Олексій Гончарук
«Для того, щоби наступної зими платіжки у людей були меншими, нам треба вже зараз вкладати кошти в термомодернізацію . У деяких містах «до ручки» доведена інфраструктура, яка втрачає більш ніж 60 відсотків тепла, а за це платять українці. Цей безлад ми припинимо», – сказав Прем’єр-міністр України.

Зустріч Міжнародної групи з координації допомоги жертвам катастрофи літака рейсу PS752: подальші кроки навколо рамкових умов співпраці з Іраном
Україна, Канада, Швеція, Афганістан та Великобританія як учасники Міжнародної групи з координації допомоги жертвам катастрофи літака рейсу PS752 на полях Мюнхенської безпекової конференції провели другу зустріч з метою забезпечення прогресу в роботі щодо реалізації рамкових умов співробітництва з Іраном.

Міністри закордонних справ України, Грузії та Молдови спільно звернулися до ЄC щодо важливості амбітної підтримки регіону «Східного партнерства»

На полях Мюнхенської безпекової конференції міністри закордонних справ України, Грузії та Молдови підписали спільне звернення до членів Європейської Комісії щодо важливості належної фінансової підтримки регіону «Східного партнерства» у рамках наступної «Багаторічної фінансової перспективи» ЄС на 2021-27 роки, формування якої наразі триває в інституціях Євросоюзу. 

Вадим Пристайко провів зустріч з Міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом
У центрі уваги – незадовільний стан виконання домовленостей, досягнутих лідерами Нормадськоі четвірки під час Паризького саміту. Міністр закордонних справ Україннаголосив, що реального прогресу вдалось досягти лише в частині одночасного звільнення утримуваних осіб.

На полях Мюнхенської безпекової конференції відбулася зустріч Міністрів оборони України та Японії
Обговорюючи стан оборонного співробітництва, сторони наголосили на продовженні реалізації Меморандуму між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Японії щодо співробітництва та обмінів у сфері оборони.