портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційно-гуманітарний штаб «ЯМаріуполь.Запоріжжя» продовжує працювати для підтримки ВПО

Опубліковано 03 березня 2023 року, 08:15 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів 

Інформаційно – гуманітарний штаб «ЯМаріуполь» у м. Запоріжжя продовжує працювати для підтримки внутрішньо переміщених осіб та надавати допомогу кожному.

У центрі, за адресою: м. Запоріжжя, проспект Соборний, 150А внутрішньо переміщені особи можуть отримати допомогу у різних сферах:

- юридичну;

- інформаційну;

- гуманітарну;

- психологічну.

Також у центрі працює дитяча кімната, де для діток проводять різноманітні майстер-класи та активності. Поки дорослі отримують консультації від провідних фахівців, діти мають можливість грати, малювати, займатися англійською та гімнастикою під наглядом вихователів-методистів. Для малюків є безліч іграшок, розмальовок та розвиваючих ігор.

Нещодавно був проведений майстер-клас із виготовлення свічок. Спокій, зосередження та гармонія – саме такі емоції викликала ця арт-терапія. Гості залишилися задоволені не лише свічками, а і як результат – налаштувалися на позитивну енергію та позбавилися негативу.

А в минулу суботу до завершення масляного тижня у центрі відбувся чудовий захід. Дітки разом із батьками виготовляли вареники – самі робили тісто  і начинку. Потім разом смакували вареники, виготовлені власними руками. Працюємо далі!

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації