портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформація щодо начебто заборони евакуації зі Слов'янська та Бахмута не відповідає дійсності

Опубліковано 10 червня 2022 року, 11:35

Триває евакуація всіх охочих зі Слов'янська та Бахмута. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«У соцмережах поширюють інформацію, начебто при загостренні бойових дій буде заборонена евакуація зі Слов'янська та Бахмута. Це — відверта брехня, яка підспівує російській пропаганді», - наголосив очільник області. 

Донецька ОВА разом із місцевою владою, рятувальниками, поліцією та військовими здійснює евакуацію цивільних з найпершого дня повномасштабного вторгнення. 

«Ми евакуюємо всіх охочих, навіть під ворожими обстрілами. Евакуюємо постійно і безплатно», - зазначив Павло Кириленко. 

При цьому важливо, щоб евакуація була своєчасною. Кожен виїзд під обстрілами — це загроза не тільки для тих, хто виїжджає, але й для тих, хто вивозить.

«Тому я вкотре закликаю: евакуюйтесь! Евакуюйтесь вчасно! Не чекайте, поки активні бойові дії дійдуть до вашого дому! І ще — не вірте маячні із незрозумілих джерел. Війна іде не тільки на полі бою, але й в інформаційному просторі. Довіряйте тільки офіційним джерелам інформації!», -  закликав  начальник Донецької обласної військової адміністрації.