портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформація для громадян, що перетинають лінію розмежування через КПВВ «Мар’їнка»

Опубліковано 27 липня 2018 року, 15:20

Мар’їнська райдержадміністрація районна військово-цивільна адміністрація інформує громадян району та зацікавлених осіб, що перетинають лінію розмежування через КПВВ «Мар’їнка» про наступне.

На виконання особистого доручення Прем’єр-міністра України В. Б. Гройсмана Донецькою облдержадміністрацією в особі департаменту розвитку базових галузей промисловості та департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи з метою дотримання прав людини при перетині лінії розмежування виконуються роботи з облаштування та приведення у належний стан КПВВ «Мар’їнка».

Станом на 27.07.2018 року виконуються роботи з асфальтування території КПВВ та прилеглих підходів та під’їздів.

Розпочато монтаж конструкції наметів для облаштування покрівлі над модулями з оформлення автомобілів та пішохідних проходів на КПВВ.

Завершується підготовка до монтажу санітарних модулів – туалетів, вбиралень та модулів накопичення і очікування пішоходів.

Хід виконання робіт особисто контролюється головою Донецької облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Олександром Куцьом, директором департаменту розвитку базових галузей промисловості Артемом Литвиновим та заступником директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Валерієм Кобижчею.

З питань зауважень та пропозицій просимо звертатися до Мар’їнської райдержадміністрації районної військово-цивільної адміністрації на електронну адресу [email protected] або за телефоном 066-872-04-09.

Мар’їнська райдержадміністрація