портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інструмент для пошуку рішень: Відбулися засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення в Донецькій області

Опубліковано 31 січня 2024 року, 17:43 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В Донецькій області 31 січня проведені засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Краматорській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації, Сіверській міській та Новодонецькій селищній військових адміністраціях.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації, до якого долучилися представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, обговорено плани та організацію роботи Координаційного центру на 2024 рік; організацію та забезпечення реалізації територіальними громадами району питань ветеранської політики; організацію роботи, актуальні питання та шляхи їх реалізації місцевими радами з питань ВПО територіальних громад району тощо.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Сіверській міській військовій адміністрації, учасники обговорили зокрема основні завдання Координаційного центру на 2024 рік; організацію та надання гуманітарної допомоги мешканцям громади та внутрішньо переміщеним особам у 2023 році; питання функціонування пункту незламності та пунктів обігріву на території громади в зимовий період тощо.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Новодонецькій селищній міській військовій адміністрації обговорили стан забезпечення вразливих груп населення громади соціальними послугами у 202З році та протидію домашньому насильству, насильству за ознаками статі та протидію торгівлі людьми. Крім того, учасники затвердили план роботи Координаційного центру на 2024 рік.

За результатами засідань членами Координаційних центрів підтримки цивільного населення напрацьовані основні напрями подальшої роботи та надані відповідні доручення.