портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кадровий резерв - дієвий інструмент для швидкого та ефективного працевлаштування

Опубліковано 13 серпня 2024 року, 10:57 , Донецький обласний центр зайнятості

Донецька обласна служба зайнятості пропонує дієвий інструмент для швидкого та ефективного працевлаштування – кадровий резерв. Це база даних, яка об’єднує талановитих і перспективних фахівців, готових до роботи на Донеччині.

Як це працює?

Якщо ви маєте досвід роботи або професійні навички, шукаєте нові можливості для розвитку і готові відновити свою кар’єру на Донеччині, то кадровий резерв – це саме те, що вам потрібно.

Ваші дані будуть внесені до бази, і коли з’явиться вакансія, що відповідає вашим компетенціям, фахівці служби зайнятості одразу запропонують вам взяти участь у співбесіді.

Історія успіху Тетяни Грюкової

Яскравим прикладом ефективності роботи кадрового резерву є історія Тетяни Грюкової з Краматорська. Молода дівчина має вищу освіту за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Останнім часом працювала баристою. У зв’язку із ліквідацією підприємства Тетяна залишилась без роботи. За сприянням у працевлаштуванні звернулась до центру зайнятості. Фахівці розпочали пошук підходящих вакасній та додали дані безробітної до кадрового резерву.

Незабаром поступив запит від Донецької обласної організації товариства Червоного Хреста України на працівника з відповідної освітою та навичками. Тетяна успішно пройшла співбесіду та отримала роботу, яка повністю відповідала її кваліфікації та очікуванням. Наразі допомагає іншим.

Переваги кадрового резерву:

⦁    Швидке працевлаштування: Ваші дані завжди під рукою у фахівців служби зайнятості.

⦁    Індивідуальний підхід: Фахівці допоможуть вам підібрати вакансію, яка максимально відповідає вашим бажанням і можливостям.

⦁    Підтримка: На всіх етапах пошуку роботи ви можете розраховувати на підтримку фахівців служби зайнятості.

Довідково: З початку формування кадрового резерву Донецької області - жовтня 2023 року було подано понад 500 анкет. За допомогою резерву вже укомплектовано 241 вакантну посаду в державних установах та підприємствах регіону. Переважно - це  державні службовці, бухгалтери, юристи тощо.

Запрошуємо охочих приєднатися до кадрового резерву Донецької області. Для цього необхідно заповнити анкету за посиланням: https://t1p.de/6t9vi.

Виникли питання? Звертайтеся до консультантів call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном 0-800-33-61-67.