портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кар'єра без обмежень: загальнообласний ярмарок вакансій на Донеччині відвідали майже 300 пошукачів

Опубліковано 06 червня 2024 року, 15:35 , Донецький обласний центр зайнятості

6 червня Донецька обласна служба зайнятості організувала масштабний ярмарок вакансій "PROka4ay_кар’єру!", який зібрав майже 300 шукачів роботи та представників провідних роботодавців регіону.

Свої вакансії презентували представники машинобудівних підприємств ДТЕК Енерго, ТОВ "Нова пошта", КП "ОДМСОК "ПЕРЛИНА ДОНЕЧЧИНИ", Батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ Управління патрульної поліції в Донецькій області ДПП та інші. Наразі підприємства та установи потребують токарів, електромонтерів з ремонту та обслуговування електрообладнання, операторів верстатів із ПУ, майстрів, комплектувальників, слюсарів, фахівців з металознавства та хімічного аналізу, поліцейських, водіїв, покоївок, психологів тощо.

Представники роботодавців ознайомили пошукачів з умовами праці та рівнем заробітної плати, розповіли про соціальні гарантії та можливості навчання на робочому місці, відповіли на запитання.

Учасники ярмарку вакансій "PROka4ay_кар’єру!" також отримали консультації з питань працевлаштування від фахівців служби зайнятості, дізналися про умови проходження профнавчання та програму ваучерів, ознайомилися з принципами створення інклюзивного простору на робочому місці та як його зробити комфортним для всіх.

Окрім роботодавців, до участі були запрошені представники міжнародної громадської організації Mercy Corps. Вони презентували присутнім програми підтримки ВПО, якими передбачено надання фінансової допомоги для створення й розвитку власного бізнесу МСБ та аграріїв Донеччини.

За підсумками заходу для вирішення питання працевлаштування були узгоджені співбесіди з 53 пошукачами роботи безпосередньо на підприємствах.

Донецька обласна служба зайнятості продовжує активно допомагати безробітним у пошуку роботи та сприяє розвитку інклюзивного середовища на ринку праці регіону.