портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівник Світлодарської міської ВЦА приступив до обов’язків

Опубліковано 04 серпня 2021 року, 13:38

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін представив активу громади новопризначеного керівника Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Сергія Гошка сьогодні, 4 серпня.

«Проблемні питання мешканців населених пунктів, які знаходяться  безпосередньо на лінії розмежування – у Жованці, Травневому, Гладосовому, ми вже також сьогодні обговорили  - будемо допомагати людям. Говорили також сьогодні і про відновлення  зруйнованого житла, яке було пошкоджено внаслідок російської агресії та про виплату  компенсацій за зруйноване житло. Ми ще маємо час для того, щоб активізувати цю роботу та допомогти людям отримати компенсацію за зруйноване житло. Нікого не залишимо без уваги – у разі необхідності Донецька ОДА буде підтримувати соціальні проєкти громади», - звернувся до присутніх Вадим Філашкін. 

Сергій Гошко подякував за високу довіру та зазначив, що докладе максимум зусиль для розвитку громади. Він розповів, що є мешканцем міста Торецька,  до цього дня обіймав посаду заступника керівника Торецької ВЦА, відповідального за  комунальне господарство. 

«Так склалось, що наші громади знаходяться на лінії зіткнення, тому всі проблемні питання мені відомі. Сподіваюсь найближчим часом ми всі разом розпочнемо плідну роботу з їх вирішення. Буду докладати максимум зусиль для розвитку громади, особливу увагу планую приділити освіті і медицині, адже здорова та освічена людина – це запорука нашого майбутнього», - сказав Сергій Гошко. 

Нагадаємо, Сергія Гошка призначено на посаду розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 02.08.2021  №70/7-21-рк.