портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівники служб району відзвітували про проведену та заплановану роботу

Опубліковано 21 березня 2017 року, 11:08

20 березня перший заступник голови Олександрівської райдержадміністрації Володимир Давимука провів чергову щотижневу робочу нараду з начальниками структурних та територіальних підрозділів органів виконавчої влади, керівниками служб, установ, організацій району.

В ході наради було заслухано ряд важливих та актуальних питань життєдіяльності району, зокрема про хід опалювального періоду об’єктів соціальної сфери та житлово – комунального господарства, стан енергопостачання та водопостачання в районі; благоустрій територій населених пунктів району; початок весняно – польових робіт в сільгосппідприємствах району. З вищезазначених питань інформували керівники служб житлово – комунальної сфери.

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Давимука акцентував особливу увагу учасників наради на виконанні наданих протокольних доручень та діяльність консультативно – дорадчих органів при райдержадміністрації.

Також під час наради розглянуто ряд питань соціального спрямування, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації та керівники служб району доповіли про стан справ у відповідних галузях і проблемні питання, які потребують вирішення.

За результатами розгляду порушених питань надано відповідні рекомендації та протокольні доручення.

Олександрівська Райдержадміністрація