портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Клієнтів служби зайнятості навчали самостійно долати стрес

Опубліковано 13 липня 2024 року, 14:24 , Донецький обласний центр зайнятості

Ментальне здоров'я має вирішальне значення в сучасному світі, оскільки воно глибоко впливає на кожен аспект нашого життя.

Днями у Краматорську фахівці міського центру зайнятості спільно з громадською організацією "Аваліст" проводили захід для своїх клієнтів на тему "Говоримо про емоції та почуття. Як боротися зі стресом".

Метою зустрічі було підвищення рівня обізнаності пошукачів про вплив стресу на здоров'я та способи його подолання та надання практичних порад щодо керування емоціями.

Під час інтерактивної частини заходу були обговорені різні методи саморегуляції та боротьби зі стресом, присутні ділилися власним досвідом, а також отримали дієві рекомендації від фахівців.

Ділимося з вами ключовими порадами щодо саморегуляції та покращення емоційного стану:

⦁    Важливо вміти висловлювати свої емоції словами. Це допоможе вам краще зрозуміти себе та розібратися з власними почуттями.

⦁    Спілкування з близькими людьми може допомогти вам впоратися зі стресом. Не бійтеся ділитися своїми проблемами та переживаннями з тими, кому ви довіряєте.

⦁    Фізичне навантаження – це ефективний спосіб зняти стрес. Навіть коротка прогулянка або 30 хвилин занять спортом можуть мати значний вплив на ваше самопочуття.

⦁    Важливо знаходити час для себе. Займайтеся улюбленими справами, які допомагають вам розслабитися та відволіктися від проблем.

⦁    Якщо ви відчуваєте, що не можете впоратися зі стресом самостійно, зверніться за допомогою до психолога.

Платформа ментального здоров’я «Ти як?»: https://howareu.com/

Лінія Національної психологічної асоціації: 0-800-10-01-02.

«Гарячі лінії» для негайного зв'язку із професіоналами, готовими вас підтримати за посиланням: https://howareu.com/hot-lines#contactsUk

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.