портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Команда депутатів Донеччини посіла 5 місце на Всеукраїнській спартакіаді 2021 року

Опубліковано 16 червня 2021 року, 09:40 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Збірна Донецької області гідно виступила на IX Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів, що відбулася 7-12 червня в місті Чорноморськ Одеської області.

У загальному заліку серед 15 регіонів Донеччина опинилась на 5 сходинці з результатом 346 очок, пропустивши вперед тільки представників Івано-Франківської, Полтавської, Чернівецької та Житомирської областей, що посіли з 1 по 4 місця відповідно.

За підсумками змагань в окремих видах спорту, яких традиційно було п’ять, наша команда найкраще проявила себе в шахах. Бронзову нагороду в цій інтелектуальній грі до нашої скарбнички принесли депутат Черкаської селищної ради Краматорського району Галина Зоненко та депутат Кальчицької сільської ради Маріупольського району Володимир Ходжайса.

Потужно на змаганнях з футзалу виглядала збірна Донеччини, яку до перемог повів Андрій Воробєй – легендарний нападник ФК «Шахтар» (Донецьк) у 1997-2007 роках, а нині депутат Курахівської міської ради Покровського району. Наші гравці були сильнішими за представників Харківщини, Дніпропетровщини, Черкащини, Сумщини, Закарпаття, зіграли внічию з командою Полтавщини, але поступились командам Чернівецької області (на груповому етапі) та Львівщини (у стикових матчах), і в підсумку виявилися шостими.

У змаганнях з тенісу настільного команда Донецької області посіла 7 місце, з шашок – 8 місце, а волейболісти, маючи в активі дві перемоги по турнірній сітці, стали десятими.

Відзначимо, що Донеччину на Спартакіаді 2021 року представили депутати Маріупольської та Покровської районних рад, Бахмутської, Добропільської, Костянтинівської, Краматорської, Курахівської, Лиманської, Селидівської та Часовоярської міських рад, Нікольської та Черкаської селищних рад, Кальчицької та Комарської сільських рад.

Інші новини за темою