портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Команда Донеччини стартувала на Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців та посадовців місцевого самоврядування

Опубліковано 22 вересня 2021 року, 12:37 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Команда в складі 23 осіб представляє Донецьку область на фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які урочисто відкрилися 21 вересня в Чорноморську.

Передували фіналу Спартакіади змагання в регіонах України. Заявку від Донеччини сформували за підсумками обласного відбору, який відбувся 27-28 серпня в місті Добропілля, та навчально-тренувальних зборів, що провели опісля. На Одещині наша збірна змагатиметься в усіх видах: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шахах і шашках.

У складі збірної Донеччини – працівники департаменту фінансів, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації, Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Головного управління статистики у Донецькій області, Донецького окружного адміністративного суду, Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Донецької області, Волноваської та Маріупольської райдержадміністрацій, Бахмутської, Добропільської, Маріупольської та Святогірської міських рад, Волноваської міської військово-цивільної адміністрації, Великоновосілківської, Мангушської та Черкаської селищних рад. Представники команди – працівники відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Марина Будовій та Іван Костянецький.

У перший день наша волейбольна команда виявилася сильнішою за представників Черкащини та Києва, футзальна збірна зіграла внічию 2:2 з опонентами із Одеської області. По дві перемоги в активі Донецької області – у змаганнях з шахів серед жінок та шашок серед чоловіків, а також жіночого та чоловічого турнірів з настільного тенісу.

Цього року участь у Спартакіаді беруть команди 16 областей та столиці України загальною кількістю понад 350 осіб. Змагання триватимуть до 25 вересня включно.

Інші новини за темою