портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Команда Донеччини зайняла третє місце на Всеукраїнських Зборах вихованців патріотичних, оборонно-спортивних клубів та об’єднань «Соколята України»

Опубліковано 16 жовтня 2019 року, 17:47 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З 1 по 6 жовтня 2019 року в м. Житомир на базі військового інституту імені С. П. Корольова відбувся Всеукраїнський Збір вихованців патріотичних, оборонно-спортивних клубів та об’єднань «Соколята України».

У змаганнях взяли участь 20 команд з різних областей України, серед яких змагалися і вихованці військово-патріотичного спортивного клубу «Чорний вовк» м. Курахове Мар`їнського району (керівник Олег Георгієв).

Вихованці клубу змагалися із таких дисциплін: подолання загальновійськової смуги перешкод, гімнастики, стрільби із бойової зброї,  3-кілометровий крос та рукопашного бою.

Команда з Донеччини продемонструвала дуже гарну фізичну підготовку, майстерність у стрільбі, бойові навички у рукопашному бою. За результатами змагань зайняли третє місце серед усіх команд-учасниць змагань, поступившись лише Хмельницькій області, яка зайняла перше місце та Кіровоградській  області яка зайняла друге місце.