портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Команда Донецької обласної служби зайнятості запускає відеофлешмоб «Завдяки ЦПТО я…»

Опубліковано 27 лютого 2023 року, 18:41 , Донецький обласний центр зайнятості

Навчання у ЦПТО – це унікальна можливість безкоштовно отримати нову або суміжну професію, необхідні компетенції та навички, які стануть запорукою вдалого працевлаштування. Наразі центри профтехосвіти державної служби зайнятості пропонують навчання за широким переліком робітничих професій у різноманітних сферах економіки.

Головна ідея відеофлешмобу «Завдяки ЦПТО я…» - це поширення серед широкого загалу меседжу про переваги професійної підготовки в центрах професійно-технічної освіти. Він складається з коротких відео історій колишніх безробітних, які отримати нові знання та навички в центрах профтехосвіти державної служби зайнятості, оволоділи новою професію чи підвищили існуючий рівень кваліфікації та завдяки цьому реалізували свій потенціал та знайшли бажану роботу. А також відео інтерв’ю роботодавців, які за допомогою служби зайнятості отримали висококласних фахівців, підготовлених у ЦПТО.

Переглянути відеофлешмоб можна на офіційній сторінці Донецької обласної служби зайнятості у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?v=880154913271488 

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості