портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Команда Донецької області виграла спортивні змагання «Схід і Захід разом» на Львівщині

Опубліковано 16 вересня 2022 року, 19:40 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

13-15 вересня в селі Сприня Самбірського району Львівської області відбулися змагання «Схід і Захід разом» під егідою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» серед юнаків і дівчат 2007 року народження та молодше.

Традиційно учасниками заходу із символічною назвою стали представники східного й західного регіонів України – Донецької, Луганської, Івано-Франківської та Львівської областей. Діти визначали кращих у трьох видах спорту: волейболі, міні-футболі та настільному тенісі.

За підсумками цікавої та запеклої боротьби на спортивних майданчиках, яка водночас супроводжувалась поважливим ставленням суперників один до одного й теплим дружнім спілкуванням, у загальному заліку першою стала команда Донеччини, другою – Івано-Франківщина, третьою – Луганщина.

Збірна Донецької області, яка налічувала 14 дітей із Бахмутської, Курахівської, Олександрівської, Покровської й Торецької громад, здобула перемоги у міні-футбольному та волейбольному турнірах, а також посіла друге місце в настільному тенісі.

Найспортивніших хлопців і дівчат нагородили кубками, дипломами і медалями від організаторів, які побажали дітлахам цілеспрямовано йти до реалізації всіх планів та досягати нових успіхів.

За матеріалами  управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації