портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні пані Ізабель Дюмон

Опубліковано 14 лютого 2019 року, 18:55

Сьогодні, 14 лютого, Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з делегацією Французької Республіки на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні пані Ізабель Дюмон. Зустріч відбулася на пункті управління однієї з бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на донецькому напрямку.

У ході конструктивного діалогу Командувач об'єднаних сил ознайомив пані Ізабель Дюмон з поточною безпековою ситуацією в районі проведення операції Об'єднаних сил, навів приклади застосування збройними силами Російської Федерації новітніх зразків озброєння та військової техніки, факти використання окремих зразків озброєння, які перебувають у стадії розробки. Крім того Командувач об'єднаних сил представив Надзвичайному і Повноважному Послу Франції відеофіксацію обстрілів населених пунктів Донецької та Луганської областей російськими окупаційними військами за весь час проведення операції Об'єднаних сил та, зокрема, від початку цього року.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів пані Ізабель Дюмон про заходи, які проводяться для сталого розвитку Донбасу, а також поінформував про перебіг заходів стратегічної ініціативи "Допомога Схід".

Разом переможемо!

Слава Україні!

За інформацією Операції об'єднаних сил