портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Командувач Об'єднаних сил взяв участь у другому засіданні ради регіонального розвитку Луганської області

Опубліковано 07 березня 2019 року, 19:20

Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв сьогодні взяв участь у другому засіданні ради регіонального розвитку Луганської області. Він детально ознайомився зі всіма напрямками перспективного розвитку Луганської області відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка на 2019-2021 роки.

– Об’єднані сили продовжують надавати допомогу, і в першу чергу для створення умов безпеки, для сталого розвитку Луганщини, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Зокрема, в рамках гуманітарних ініціатив з боку Об’єднаних сил громадам Луганської області було передано медичного обладнання на суму приблизно 1,7 мільйона гривень. Ми не зупиняємось на цьому, і будемо продовжувати подібні заходи. Об’єднані сили зацікавлені у динамічному розвитку Луганщини.

Нагадаємо, що, починаючи з 2014 року, в Луганській області утворено 22 ОТГ, реалізовано 72 проекти у сфері освіти, дорожньо-транспортної інфраструктури, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства. З листопада 2017-го до грудня 2018 року на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів витрачено 18,8 мільйона гривень на розвиток шкіл та закладів культури. Також реалізовано 496 програм і проектів на загальну суму 589 мільйонів гривень.

Рухаємось далі!

Разом переможемо!

Слава Україні!

За інформацією Операції об'єднаних сил