портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Компас кар’єрних можливостей»: служба зайнятості допомагає ветеранам війни знайти новий професійний шлях

Опубліковано 12 червня 2024 року, 16:13 , Донецький обласний центр зайнятості

З 10 червня в Донецькій області триває Декада кар'єри «Компас кар’єрних можливостей», якою передбачено проведення низки заходів щодо сприяння ефективній адаптації та кар'єрному розвитку учасників бойових дій.

Під час зустрічей з ветеранами фахівці надають їм необхідні знання та інструменти для успішного старту/продовження та просування в професійній діяльності.

Так, 11 червня фахівці Торецького міського центру зайнятості зустрілися з військовослужбовцями та учасниками бойових дій у ГО «Центру ініціатив підприємців м. Торецька», Простір «Живи. Дій. Впливай» у м. Дніпро. Учасників інформували про можливості, які пропонує служба зайнятості для інтеграції в мирне життя, умови та механізми активних програм, якими можуть скористатися учасники бойових дій.

Спеціалісти Слов’янського міського центру зайнятості організували онлайн-захід  за участю військовослужбовців та учасників бойових дій. Присутні дізналися про корисні навички для пошуку роботи та подальших кар'єрних кроків у цивільному житті, сучасні сервіси служби зайнятості.

У Дружківці був проведений інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників бойових дій «Презентація послуг служби зайнятості».

Директорка Дружківського міського центру зайнятості Людмила Кравченко поінформувала ветеранів війни про послуги, актуальні вакансії та можливість долучитися до суспільно корисних робіт, проходження навчання в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ та учбових закладах України за ваучером.

Сподіваємося, що завдяки підтримці служби зайнятості колишні військовослужбовці зможуть швидше інтегруватися в мирне суспільство, отримати нову професію, підвищити кваліфікацію, знайти роботу за фахом, розпочати власну справу.

Декада триватиме до 21 червня п.р., ознайомитись з переліком заходів можна тут: https://t1p.de/ldvbn. Для участі необхідно пройти попередню реєстрацію у кар’єрного радника центру зайнятості, контакти за посиланням: https://t1p.de/2u2np

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.