портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Комплектами зимового одягу забезпечили майже дві тисячі дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Опубліковано 28 грудня 2022 року, 11:44 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Завдяки Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) вдалося забезпечити дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування комплектами зимового одягу, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації. На сьогодні вже видано приблизно 2 тисячі наборів дітям з багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. 

Кожна дитина у родині, а це немовлята і дітки віком від 2 до 14 років, продовжують отримувати теплий сучасний комплект, який складається із зимової куртки, светра або світшота, термобілизни, зимових та спортивних штанів, шкарпеток, зимових черевиків, шапки, шарфа та рукавичок. Набори одягу уніфіковані та підходять як дівчаткам, так і хлопчикам.

Висловлюємо подяку за можливість надати підтримку у такий складний для всіх час, наголошують в управлінні сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.