портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Костянтинівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю приймає гостей з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Опубліковано 01 жовтня 2021 року, 19:01 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна завітала до КУ “Костянтинівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю” з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Юлія Костюніна привітала ветеранів і представників старшого покоління та висловила свою вдячність і шану, побажала їм сил та наснаги, міцного здоров'я на довгі роки, впевненості в завтрашньому дні та від керівництва облдержадміністрації подарувала сертифікати на два телевізори і солодощі. 

Після привітань відбувся урочистий концерт за участю вихованців колективів художньої самодіяльності комунального закладу Донецького палацу молоді “Юність” м. Костянтинівка та мешканців закладу.

Гості заходу разом з мешканцями закладу співали українські пісні, слухали вірші, танцювали.

Всі присутні отримали велике задоволення та приємні емоції від заходу, адже, попри поважний вік, мешканці будинку - інтернату завжди випромінюють життєву енергію та оптимізм.

Крім цього, Юлія Костюніна провела огляд закладу та тепле спілкування з мешканцями будинку - інтернату, в якому створені комфортні, затишні, наближені до домашніх умови проживання.