портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кращі спортсмени Донецької області отримали грошові винагороди

Опубліковано 27 грудня 2018 року, 17:35 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську нагородили кращих спортсменів Донецької області, які протягом року показали найкращі результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

«Дуже приємно, що така велика кількість визначних спортсменів мешкає саме тут, у Донецькій області. Відверто скажу, що для розвитку спортивної інфраструктури робиться багато, але, мабуть, недостатньо. Перед областю стоїть багато викликів – відновлення житла, зруйнованого війною, забезпечення житлом переселенців, розвиток критичної інфраструктури та багато іншого, але я запевняю, що обласна влада ні на хвилину не забуває про тих, хто прославляє нашу землю на міжнародній арені. Ми докладаємо максимум з можливих зусиль для розвитку спорту області», - заявив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць.

Спортсмени та тренери отримали подяки та грамоти облдержадміністрації, і, найголовніше, грошові винагородження. Сертифікат на найбільшу сумму отримала краща спортсменка року, ушуїстка з Маріуполя Ганна Терещенко – 80 тисяч гривень. Очільник області зазначив, що з наступного року відбудеться підвищення виплат з обласного бюджету для підтримки кращих спортсменів.

Також Олександр Куць зазначив, що у найближчих планах забезпечення житлом спортсменів та тренерів.

«Зараз ми маємо ситуацію, коли значна кількість спортсменів – це внутрішньо переміщені особи без власного житла. Ми розуміємо, що побутові проблеми можуть впливати на хід тренувань, а тому докладемо зусиль для того, аби усі отримали квартири», - наголосив він.