портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Креативні ідеї Донеччини на Ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2024»

Опубліковано 27 червня 2024 року, 13:14 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Фахівці бібліотечної справи Донецької області взяли активну участь у ХІІ Міжрегіональному Ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2024», який проходив за темою року «Кольори твоєї сили: палітра ментального здоров’я».

Донеччина представила п’ять креативних ідей, спрямованих на покращення бібліотечних послуг та збереження ментального здоров’я громади. Серед учасників, які презентували свій найкращий досвід, були фахівці Донецької обласної бібліотеки для дітей, Центральної дитячої бібліотеки ім. Олени Пчілки м. Покровськ, Добропільської міської бібліотеки-філії для дітей та Гранітненської сільської бібліотеки Мирненської селищної ВЦА.

За результатами заходу були визначені найкращі ідеї в номінації «Успіх року». Донеччина гідно представила свій регіон, продемонструвавши високий рівень професіоналізму та інноваційного підходу до бібліотечної справи. Представлені ідеї знайшли своїх шанувальників та будуть впроваджені в бібліотеках України.

Участь у таких заходах не лише підвищує професійний рівень фахівців, але й сприяє обміну досвідом, надихає на нові проєкти та інновації. Ярмарок бібліотечних інновацій «Бібліокре@тив-2024» став важливим кроком для розвитку бібліотечної справи на Донеччині та в Україні загалом, навчаючи не зупинятися на досягнутому, а прагнути до подальшого розвитку та втілення нових ідей.