портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Крим - це Україна: У Бахмутському коледжі культури і мистецтв провели захід до Дня спротиву окупації АРК та міста Севастополя

Опубліковано 28 лютого 2023 року, 17:44 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

26 лютого в Україні відзначали День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А сьогодні в Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв ім. І. Карабиця проведено інформаційний дайджест «Крим - це Україна». Здобувачі освіти коледжу 1-2 курсів ознайомились з історією, культурою, духовною спадщиною кримських татар, поринули в тематичний екскурс з переглядом документального фільму «Крим. Нескорений».

Крім того, цього дня відбулася зустріч здобувачів освіти та викладачів Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця з працівниками Кам'янець-Подільського архітектурного музею.

Студенти та викладачі коледжу ознайомилися з історичним минулим та видатними постатями кримсько-татарського народу, вшанували хвилиною мовчання пам’ять кримських татар, які постраждали під час примусової депортації радянською владою у 1944 році.

Також відвідувачі взяли участь у дискусії про витоки нацизму та прояви людської агресії у світі.

Проведені заходи залишили незабутнє враження та сприяли патріотичному вихованню та національній самоідентифікації молоді.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації