портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний фронт» в Олександрівській громаді: На Донеччині триває мистецький проєкт

Опубліковано 29 липня 2023 року, 17:17 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

На території Донецької області триває мистецький проєкт «Культурний фронт», який проходить за допомогою Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти, за підтримки Донецької облдержадміністрації.

Метою проєкту є надання сучасних культурних послуг мирним мешканцям Донецької області, які в силу певних обставин потребують емоційного розвантаження. Проєкт став символом єдності українських митців та глядачів, які незважаючи на відстань, розділену війною, готові дарувати та сприймати мистецтво.

29 липня 2023 року концертна бригада ансамблю гітаристів «Київ» Національної філармонії України завітала у смт. Олександрівське Донецької області.

Цей захід став яскравою культурною подією для мешканців Донеччини. Артисти подарували людям можливість насолодитися українською музикою та подарували позитивний настрій. Присутні на концерті по справжньому перезавантажились та зарядились неймовірною позитивною енергетикою. Щирими оплесками дякували жителі Донеччини артистам філармонії, які у таких важких умовах, продовжують дарувати свою творчість глядачеві.

До наступних зустрічей!

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації