портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 10, 11 та 12 травня чекає на відвідувачів

Опубліковано 10 травня 2024 року, 12:34 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

10 травня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дітей і дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури». «Культурний хаб Донеччина» став партнером соціального проєкту Президента України і Міністерства молоді та спорту України «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ». Буде проведено безкоштовні заходи спортивного напрямку.

11 травня запрошуємо на родинне свято «Орел і Решка» з показом мультфільму «Уперед». Разом з дітьми можна буде подорожувати світом, пізнавати нове, спілкуватися та просто весело і цікаво провести час.

Також планується презентація благодійного проєкту «Школа Героїв» для підлітків на тему «Робота та проєкти для підлітків, наставники та спонсори». Під час заходу діти зустрінуться з фахівцями різних професій, які у форматі бесіди запитання-відповіді поділяться власним досвідом із зазначеного питання. Спілкуючись з однолітками та працюючи над проєктами, діти зможуть краще зрозуміти свої інтереси, здібності та можливості.

12 травня з нагоди Дня матері в Україні на базі хабу відбудеться творчий майстерклас для дітей з виготовлення листівки-вишиванки. Це чудовий спосіб прилучити дітей до української культури та традицій, а також подарувати їм можливість проявити свою творчість.

Також в цей день заплановані для відвідувачів хабу: арт-терапевтичний сеанс для дітей та для дорослих, які постраждали від бойових дій; абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим; музичне заняття з Katiko, дудл-арт з Денисом Дрейманом та кінопоказ сучасного фільму «Життя, яке воно є».

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.