портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 14 та 15 вересня чекає на вас

Опубліковано 12 вересня 2024 року, 12:20 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

14 серпня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дорослих і дітей з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Приєднуйтесь до світу Marvel сповненого яскравих персонажів, захопливих пригод та неймовірних суперсил на родинному святі.  Цей захід обіцяє бути веселим  і повним пригод. Вас чекають цікаві ігри, конкурси, веселі танці, а також показ улюбленого мультфільму. Це буде незабутня подія для всієї родини!

Благодійний проєкт «Школа Героїв» теж чекає на вас в цей день, де кожен підліток зможе розкрити свій потенціал. Це інтерактивна платформа, яка допомагає молоді орієнтуватися в сучасному світі, вибирати професію мрії і досягати поставлених цілей.

15 вересня запрошуємо вас на свято мистецтва та натхнення! Наші майстер-класи для дітей: арт-терапія, анімація, дудл-арт і музика – це унікальна можливість розкрити свій творчий потенціал та відкрити світ кольорів та звуків. А для дорослих ми підготували сеанси арт-терапії та кінопокази, які допоможуть відновити сили та знайти внутрішню гармонію. Приєднуйтесь до нас і проведіть день у колі творчості та натхнення!

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.