портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 21 та 22 вересня чекає на вас

Опубліковано 19 вересня 2024 року, 16:03 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

21 вересня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дорослих і дітей з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Відправляємося у захопливу піратську подорож на нашій родинній вечірці «Pirate party».  Вас чекають справжні морські пригоди, скарби, таємниці, цікаві ігри, конкурси, веселі танці, а також показ улюбленого мультфільму. Це буде незабутня подія для всієї родини!

Також  ви зможете не тільки розважитися, але й дізнатися більше про свої таланти, мрії та можливості. Проект "Школа Героїв" допоможе вам стати кращою версією себе. На інтерактивному заході підлітки можуть спробувати себе в різних ролях, відкрити нові таланти і знайти своє покликання. Проект "Школа Героїв" - це платформа для самореалізації та розвитку.

22 вересня запрошуємо вас на творчий марафон! На цьому святі кожен знайде заняття до душі: від арт-терапії до кінопоказів.  Цілий день цікавих активностей для дітей і дорослих: малювання, анімація, музика, кіно, які допоможуть відновити сили та знайти внутрішню гармонію. Приєднуйтесь до нас і проведіть день у колі творчості та натхнення!

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.