портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 21 та 22 жовтня чекає на відвідувачів

Опубліковано 20 жовтня 2023 року, 12:10 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

21 жовтня в «Культурному хабі Донеччина» для дітей і дорослих з нашої області відбудеться спільний проєкт, який організовано обласним комунальним підприємством «Центр кіномистецтва та культури» у співпраці з модельною агенцією  «МОNET Fashion».

Усі присутні стануть свідками чудового фестивалю українських талантів під назвою «Стань зіркою» за номінаціями: вокал, хореографія, інструментальний жанр. Учасників чекає зіркове журі, професійний звук та сцена, багато сучасної музики та позитивних емоцій. 

Під час фестивалю тренер міжнародної категорії, керівник спортивно-бального клубу з центру інноваційного розвитку «MRIYA Education» - Олександра Мацкула проведе майстер-клас бального танцю. 

22 жовтня 2023 року заплановані для відвідувачів хабу: арт-терапевтичний сеанс для дітей та для дорослих, абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим; музичне заняття, дудл-арт з Денисом Дрейманом та кінопоказ сучасного фільму.

З задоволенням чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації