портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 27 та 28 липня чекає на тебе

Опубліковано 26 липня 2024 року, 11:40 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

27 липня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройдуть зустрічі для дітей та дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

У Культурному хабі буде проведено незабутнє свято для дітей та дорослих «Цифровий цирк». Вас чекають неймовірні трюки, які ви ще ніколи не бачили, зроблені за допомогою найсучасніших технологій. Це ідеальна можливість створити спогади, граючи в інтерактивні ігри, майструючи разом і дивлячись найцікавіші мультфільми. Не пропустіть цю чудову можливість провести час з користю та задоволенням разом з родиною!

Також буде презентація благодійного проєкту «Школа Героїв» на тему «Робота та проєкти для підлітків, наставники та спонсори». За допомогою різноманітних програм та майстеркласів, діти можуть спробувати себе в різних сферах, знайти нових друзів та отримати підтримку досвідчених наставників. Кожен підліток зможе розкрити свій потенціал та розвивати свої сильні сторони. Ми прагнемо виховати нове покоління лідерів, які зроблять позитивний внесок у наше суспільство.

28 липня – день самовираження, коли можна забути про все і просто творити. Для дітей організатори підготували захопливі майстеркласи з арт-терапії, анімації, дудл-арту та музики. Дорослі зможуть відновити сили на сеансах арт-терапії та насолодитися переглядом фільму. Приєднуйтесь до нашої творчої спільноти та проведіть цей день у колі однодумців.

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.