портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» 4, 5 та 6 жовтня чекає на вас

Опубліковано 03 жовтня 2024 року, 11:05 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

4 жовтня запрошуємо дорослих на спортивні заняття у веселій та дружній атмосфері в межах проєкту «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ». Ми зберемося, щоб позмагатися у силі, швидкості та витривалості. Не зволікайте можливість довести собі та іншим, на що ви здатні!

Також маленькі творці зможуть долучитися до захопливого майстер-класу, де їх чекають цікаві завдання та нові відкриття. За допомогою досвідчених педагогів кожна дитина розкриє свій творчий потенціал і отримає незабутні враження.

5 жовтня не пропустить шанс провести час в компанії друзів і рідних на таємничій вечірці "Wednesday party". Ми переглянемо улюблений мультфільм, пограємо в «страшні» ігри, послухаємо моторошні історії і просто круто проведемо час разом. Будьте готові до дози адреналіну та  пригод!

Також запрошуємо вас на музичну терапію для дорослих. Це унікальна можливість відпочити від метушні, зняти стрес і знайти внутрішню гармонію. Під звуки чарівної музики ви зможете розслабитися, відновити сили та зарядитися позитивною енергією. 

6 жовтня пропонуємо зануритись у світ творчості нашого марафону! Малювання, анімація, музика, кіно – кожен знайде заняття до душі. Відчуйте себе справжнім художником, режисером чи музикантом, яке допоможе відновити сили та разом створити щось нове і незабутнє. Приєднуйтесь до нас і проведіть день у колі творчості та натхнення!

Чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі  за посиланням https://t.me/culture_space_donetchyna.