портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» долучився до благодійного проєкту для дітей-переселенців

Опубліковано 05 квітня 2023 року, 18:22 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Сьогодні, 5 квітня, у місті Київ «Культурний хаб Донеччина», створений за підтримки Донецької облдержадміністрації, став одним із партнерів Sport Business Club та мережі дитячих розважальних центрів Fly Park в благодійному проєкті для дітей-переселенців «#ДІТИ#ВПО» в ТРЦ «Dream Berry» за адресою: м. Київ, Оболонський проспект, 21Б.

Програма заходу поєднувала в собі шоу мильних бульбашок; інтерактивно-розважальну програму «Веселі пригоди»; абетку анімаційного малювання з одним з найкращих аніматорів України; спортивну зарядку з учасниками Олімпіади та призерами чемпіонатів Європи та світу; конкурси та подарунки.

Організатором Культурного хабу Донеччина є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури», яке реалізувало в цьому благодійному проекті інтерактивно-розважальну програму «Веселі пригоди» для дітлахів з нашої області. На заході були квести, веселі руханки, інтелектуальна вікторина на знання фактів про Україну, у якій малеча із задоволенням брала участь.

Взагалі сьогоднішніми заходами були охоплено понад 200 дітей із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації