портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина» протягом двох днів зустрічатиме гостей з нагоди визначних дат

Опубліковано 17 листопада 2023 року, 13:32 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

До Дня гідності та свободи 18 листопада 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації у місті Києві, відбудеться благодійний концерт для дітей і дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури». 

У співпраці з Благодійним фондом «Мистецька сотня України» планується: виступ військового оркестру Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут,  військового оркестру 25 бригади охорони громадського порядку ім. князя Аскольда Національної гвардії України; народного вокального ансамблю «Веселина», вокалістів Національної академії керівних кадрів культури і мистецтва.

Організаторами культурного хабу за підтримки з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) буде проведено родинний творчий майстер-клас з розпису екосумок. 

Дитяча аудиторія зможе зустрітися зі своїм улюбленцем Володимиром Ликовим, який проведе абетку анімаційного малювання. По закінченню заходів буде проведено кінопоказ сучасного фільму «Відпустка по обміну».

19 листопада 2023 року з нагоди відзначення Дня народження простору «Культурний хаб Донеччина» планується проведення святкових заходів. На гостей чекають майстер-класи для дітей та дорослих, розважальна  програма за участі казкових персонажів, інтерактиви, аквагрим, можливість зробити фото на згадку, концерт українських виконавців, сюрпризи та незабутні емоції.

День народження простору – це також можливість подякувати всім, хто доклав зусиль для його створення та розвитку. Це важлива подія, яка допомагає зміцнити нашу спільноту та створити атмосферу любові, добра і позитиву. 

Із задоволенням чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація у Telegram-каналі  за посиланням: https://t.me/culture_space_donetchyna.