портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина»: сьогодні - зустріч для дітей, на вихідних - родинне свято та творчий майстер-клас

Опубліковано 28 квітня 2023 року, 19:26 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

28 квітня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройшла зустріч для дітей з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Заняття провів художник Володимир Ликов, який навчає авторській методиці анімаційного малювання. Такі зустрічі дуже полюбляють наші дітлахи, вони з задоволенням навчаються такому виду малювання, з радістю взаємодіють між собою та з викладачем.

29 квітня організаторами заплановано родинне свято за мотивами серіалу Netflix з квестами, іграми, естафетами та національно-патріотичною вікториною на знання фактів про Україну. Також на великому екрані відвідувачі хабу всією родиною переглянуть документальний фільм «Сильні, як земля». Це документальний проєкт створений про людей з різних куточків України, які попри жахи війни відчувають особисту відповідальність за країну. І саме це рухає ними на шляху до Перемоги!

30 квітня 2023 року заплановані для відвідувачів хабу: творчий майстер-клас для дітей з виготовлення листівки; арт-терапевтичний сеанс для дорослих, які постраждали від бойових дій; абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим та кінопоказ сучасного фільму.

З задоволенням чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», телефон для зв’язку: +38(050)8061226.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації