портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Культурний хаб Донеччина»: Все для дітей - від гопака до квестів, руханок і мультфільма

Опубліковано 22 квітня 2023 року, 17:40 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

22 квітня 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, відбулася суботня зустріч для дітей з нашої області, організатором якої є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

На першій зустрічі відбувся танцювальний майстер-клас від заслужених артистів Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського «Основи українського танцю та вправи для напрацювання найпопулярніших трюків танцю «Гопак». Діти навчилися техніці гопака, яка спрямована на збереження національних традицій, звичаїв та обрядів українського народу. Танцювальний тренінг пройшов весело і бадьоро, його учасники розкрилися, творче самовиразилися та виявили свої приховані таланти.

На другій зустрічі організаторами було проведено для дітей розважальну програму. Учасники програми з задоволенням взяли участь у різних конкурсах, квестах, веселих руханках та змаганнях. Дітям сподобалась ця весела зустріч,  вони отримали гарний настрій від розваг та спілкування, а на їх обличчях сяяли щасливі усмішки.

Також на великому екрані відвідувачі хабу змогли переглянути мультфільм «Монстри на канікулах». Мультфільм дуже цікавий завдяки своєму непередбачуваного сюжету, ніколи не чекаєш, що станеться далі, і на яку сторону стане головний герой в боротьбі за свою любов.

Усього на заходи завітало 70 дітей із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації