портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Лиманська громада отримала будівельні інструменти

Опубліковано 13 січня 2023 року, 17:33

Лиманська громада отримала інструменти та обладнання, необхідні для виконання робіт з ліквідації наслідків окупації та тих руйнувань, які громада зазнала унаслідок війни росії проти України. Інструменти та обладнання громаді передала заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна. Доставити інструменти та обладнання у Лиманську громаду люб’язно допоміг благодійний фонд «Слов’янське серце».

Як зазначила пані Юлія: «Лиманська громада пережила надважкі часи окупації, але витримала і вистояла. А зараз робить впевнені кроки на шляху відбудови. Я дякую комунальному підприємству «Лиманська служба єдиного замовника», що забезпечує майже весь спектр комунальних послуг населенню, працює у надзвичайно непростих умовах. Сподіваюсь, що надані сьогодні інструменти та обладнання допоможуть трохи полегшити вашу важку, але таку потрібну для людей роботу.»

Ці інструменти були придбані за кошти, люб’язно надані Донецькій області Фондом Конрада Аденауера. І я хочу висловити щиру повагу та подяку цій організації за підтримку українського народу, і зокрема мешканців Донецької області, у час жорстокої російської загарбницької війни проти України. Така підтримка наших міжнародних партнерів надважлива для того, щоб наша держава змогла відновити свою територіальну цілісність і далі розвиватися в умовах миру і безпеки.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації