портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Літній відпочинок дітей Донеччини у Львівській області триває

Опубліковано 12 липня 2023 року, 10:55 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Стартувала третя зміна літнього відпочинку дітей Донеччини у межах спільного проєкту освітян Львівської та Донецької областей «Пізнай Львівщину».

У місті Сокаль Львівської області наразі перебувають діти з Гродівської, Дружківської, Іллінівської, Краматорської, Костянтинівської, Комарської, Курахівської, Миколаївської, Мирноградської, Новодонецької, Селидівської територіальних громад. 

Перший день перебування у таборі видався дуже насиченим. Ранок розпочався з ритмічної руханки. Протягом дня діти відвідали оздоровчі процедури, організовані працівниками санаторної школи – масаж, ароматерапію, кисневі фітопінки. Під час конкурсно-розважальної програми «Острів знайомств» з дітьми проведено конкурси на акторську майстерність, спритність, кмітливість. Діти майстрували літаки та змагалися на дальність польоту, мали можливість проявити вокальні, танцювальні та творчі здібності. День завершився переглядом мультфільму. 

Попереду 10 днів відпочинку. Педагоги Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва, які координуватимуть виховну роботу у таборі під час третьої зміни, підготували для дітей ігрові розважальні програми, спортивні естафети, квести, майстер-класи. Також на дітей очікують цікаві подорожі та екскурсії.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації