портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

м. Миколаївка: рятувальники провели нічне перевірочне практичне заняття на базі Школи мистецтв

Опубліковано 26 лютого 2020 року, 11:30 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Пожежа може трапитися  у будь-який час та у будь-якому місці. Рятувальники Донеччини готові оперативно реагувати на виклики та ліквідовувати навіть найскладніші пожежі. З цією метою вогнеборці постійно тренуються. В умовах, наближених до реальних, представники ДСНС відпрацьовують алгоритм дій на випадок гасіння пожеж у закладах із масовим перебуванням людей.

Так, 24 лютого представники 6-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели нічне перевірочне практичне заняття на базі Школи мистецтв у м. Миколаївка. За легендою, займання сталося в одному із приміщень навчального закладу. На місце події негайно прибули чергові відділення 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС здійснили розвідку та приступили до гасіння пожежі. Завдяки справним та оперативним діям вогнеборців, пожежу вдалося вчасно ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню на решту приміщення.

Учасники навчань зазначили, що подібні відпрацювання є вкрай важливими та сприяють покращенню ефективності роботи пожежно-рятувальних підрозділів.