портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Марафон добрих подій

Опубліковано 16 грудня 2023 року, 16:24 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Триває регіональна культурно-мистецька акція «Марафон добрих подій», започаткована  Донецькою облдержадміністрацією. 

16 грудня 2023 до акції долучились 7 громад Донеччини та провели культурно-мистецькі заходи в 10 регіонах: у Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Жовтих Водах, Черкасах, Умані, Рівному, Хмельницькому, Кропивницькому, Тернополі, Одесі, Вінниці та Івано-Франківську.

Бахмутська громада: в центрах підтримки бахмутців «з Бахмутом в серці» у містах Жовті Води, Київ, Рівне і Дніпро пройшли зимові ігри та майстер-класи «Новорічна прикраса на ялинку».

Торецька громада: у  гуманітарному центрі  «з Торецьком в серці» у Черкасах – майстер-клас «Різдвяний віночок», в гуманітарному Хабі у Хмельницькому, Дніпрі та Медично-психологічному просторі «Дитина з майбутнім»  у Києві – майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас.

Волноваський район: у центрі підтримки переселенців з Волноваського району «Пліч-о-пліч» у Києві пройшов дитячий інклюзивний захід — родинне свято «З теплотою до маленьких сердець».  

Авдіївська громада:  в соціальному ХАБі в Умані під час розважальної програми пройшли майстер-класи, ігри, спів колядок.

Краматорський район: в Центрі підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у Дніпрі — розважальний захід для дітей «Космічні різдвяні посиденьки».

Маріупольський район: в «Культурному хабі Донеччина» у Києві відбувся районний новорічний захід «Загадаємо бажання на Різдво».

Маріупольська громада, центри підтримки «ЯМаріуполь»: у Кривому Розі – новорічна вистава від Криворізького міського театру ляльок, у Тернополі – новорічна  розважальна програма та майстер-клас «Різдвяна шопка», у Кропивницькому – майстер-клас з виготовлення новорічної гірлянди, у Дніпрі – розважальна програма «У пошуках новорічного Дракоші», в Одесі – новорічний майстер-клас «Янголятко», в Івано-Франківську – відвідали Львівську майстерню шоколаду, у Вінниці – майстер-клас «Новорічні листівки».

Свята тривають!