портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Марафон добрих подій: мюзикл у Полтаві, розваги у Києві

Опубліковано 22 грудня 2022 року, 19:19 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

22 грудня в межах регіональної культурно-мистецької акції «Марафон добрих подій», започаткованої Донецькою облдержадміністрацією, у місті Полтава відбувся показ мюзиклу «Принц та Жебрак» в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Миколи Гоголя для дітей з внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які зараз мешкають у цьому місті. Захід, на який завітали близько 700 дітлахів, відбувся за підтримки Донецької та Полтавської обласних державних адміністрацій, обласних військових адміністрацій.

Із вітальним словом до дітей звернулись директор департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації Ірина Удовіченко та директор департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації Олена Токарєва і побажали міцного здоров’я, щастя, успіхів та здійснення мрій.


Також на майданчику «Культурного хабу Донеччина» продовжується культурно-розважальна програма для дітей, які тимчасово перемістились до міста Києва. 200 діточок Слов’янської міської територіальної громади сьогодні отримали незабутні враження, позитивні емоції, усмішки та солодкі подарунки.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації