портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Марафон добрих подій охопив 60 тисяч дітей Донеччини

Опубліковано 16 січня 2023 року, 13:28 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Добігла кінця регіональна культурно-мистецька акція "Марафон добрих подій", яка стартувала 19 грудня у місті Києві і пройшла у 9 регіонах України, охопивши понад 60 тисяч дітей Донеччини, у тому числі 42 тисячі дітей, які наразі перебувають на території регіону, повідомляє управління культури і туризму облдержадміністрації.

На превеликий жаль, враховуючи безпекову складову, провести новорічні заходи для дітей, які залишилися на території Донеччини, було неможливо. Але підтримати і подарувати дітям невеличке свято - наш обов’язок.

Різдвяний настрій та віру у новорічне диво відчули діти, які тимчасово перемістилися до Києва, Кропивницького, Дніпра, Полтави, Вінниці, Хмельницького, Львова, Ужгорода; Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Казкові персонажі, різдвяні декорації, новорічна музика та участь у театральних виставах створили для маленьких гостей святковий настрій та дозволили нашим дітям отримати відчуття дому, знаходячись у різних регіонах країни.

Ініціативу Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації підтримали волонтери, відповідальний бізнес та благодійні фонди, завдяки яким кожна дитина отримала солодкий подарунок та теплі вітання із рідної Донеччини.

Ми не маємо права дозволити ворогу вкрасти у наших дітей найкращу пору життя – дитинство. Нехай дива трапляються якнайчастіше, а радість завжди буде в очах малечі.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації