портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Марафон добрих подій: сьогодні святкові заходи пройшли у Кропивницькому, Львові та Києві

Опубліковано 27 грудня 2022 року, 18:00 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

27 грудня, в межах регіональної культурно-мистецької акції «Марафон добрих подій», започаткованої Донецькою облдержадміністрацією, святкові заходи пройшли у Кропивницькому. Для діточок з внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які зараз мешкають у цьому місті, Кіровоградська обласна філармонія презентувала інтерактивну виставу «Грінч - викрадач новорічного свята». Захід, який відбувся за підтримки Донецької та Кіровоградської обласних державних адміністрацій, обласних військових адміністрацій, відвідали близько 800 дітей.

З новорічними святами зі сцени філармонії вітали малечу заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна та заступниця начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерина Колтунова.

Також сьогодні у місті Львів на сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва відбулась вистава «Качка» Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) за п’єсою сучасної польської драматургині Марти Гушньовської. Захід, на який завітали близько 700 дітлахів, які зараз тимчасово мешкають у цьому місті, відбувся за підтримки Донецької та Львівської обласних державних адміністрацій, обласних військових адміністрацій.

А в столиці на майданчику «Культурного хабу Донеччина» продовжується культурно-розважальна програма для дітей, які тимчасово перемістились до Києва. 250 дітей Курахівської, Миколаївської, Мирненської, Лиманської, Нікольської, Олександрівської, Сартанської, Святогірської територіальних громад отримали купу задоволення, заряд позитивних емоції та святковий новорічний настрій.

Усі діти Донеччини, які відвідали заходи у Кропивницькому, Львові та Києві, отримали солодкі подарунки.

За матеріалами управління культури та туризму облдержадміністрації